Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Zink en Dakwerk

Het verwerken van deze materialen is veelal nog ambachtelijk werk zoals het 100 jaar geleden werd gedaan. De montage en verwerking vereist vakmanschap. Lood, Zink en ook Koper zijn duurzame producten en gaan jaren mee zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht, Dit kunnen wij dan ook voor u verzorgen.

Zinkwerk

Onder zinkwerk verstaan wij het herstellen of vernieuwen van zinken dakgoten.
Zink op dakkapellen en alle voorkomende zinkwerkzaamheden in en om het huis, bijvoorbeeld: luifels, zinken  dakgoten , kilgoten, ook deze werkzaamheden kunnen wij vakkundig verrichten.  ook in Koper !

Dakbedekking

Bij het dakdekken wordt samen met u gekozen voor de meest effectieve en efficiënte oplossing. Het plegen van onderhoud is van groot belang voor uw dak zoals blad verwijderen van daken en uit de dakgoten, en het repareren van beschadigingen. Dit zijn enkele werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Daarnaast bieden wij nog meer mogelijkheden zoals ;

- Dakbedekking repareren of geheel vervangen
- Het opnieuw aanbrengen van een toplaag, eventueel met isolatie
- Rand afwerking in zinken deklijsten
- Lekkages herstellen
- Aanbrengen of vervangen van hemelwaterafvoer

Neem vrijblijvend contact op

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren